Aktiviteter Örebro

Välkommen till Classic Bowl i Örebro! Vi har aktiviteter för alla åldrar och grupper i vår moderna och inbjudande lokal. Oavsett om det är en familjeaktivitet, födelsedagsfest, företagsevent eller en avslappnad kväll med vänner, har vi något för varje tillfälle.

Klicka på respektive rubrik för att få mer information och göra en bokning.

Bowling

Bowling är en ständig favorit där skratt och tävlingsanda går hand i hand på våra toppmoderna banor. Oavsett om du är en erfaren bowler eller nybörjare, är våra banor designade för att ge en underhållande och positiv upplevelse för alla.

Arkad

I vår arkadsektion kan du väcka din inre spelentusiast genom att utforska en spännande mix av klassiska och moderna arkadspel. Det är en plats där nostalgiska känslor möter dagens spännande spelutmaningar.

Shuffleboard

Shuffleboard erbjuder en avslappnad och social atmosfär där skicklighet och strategi kombineras. Det är en perfekt aktivitet för att umgås och njuta av gemenskapen med dina närmaste.

3-kamp

Vår trekamp är en fantastisk möjlighet att bygga teamkänsla och stärka relationer. Genom roliga och utmanande aktiviteter testar vi olika färdigheter och skapar minnen som varar.

Dart

Slutligen bjuder vår dartavdelning in dig till en klassisk dartmiljö där precision och avslappning går hand i hand. Oavsett om du är en erfaren dartspelare eller nybörjare, är detta en plats där skicklighet och socialt umgänge smälter samman.

Så oavsett vilken typ av upplevelse du söker, så ser vi fram emot att välkomna dig till Classic Bowl i Örebro, där varje aktivitet är skräddarsydd för att skapa oförglömliga stunder och sprida glädje.

Örebros största bowlinghall

LIVEMUSIK HELA SOMMAREN HOS CLASSIC BOWL! 🎶☀️🌸

Kom och lyssna till våra artister varje fredag eller varför inte visa vilken rockstjärna du själv är genom att besöka oss under våra karaokekvällar?! Oavsett kan du njuta av livemusik hela sommaren hos oss. 🥰

Välkomna! 🎳
Vi håller öppet årets alla dagar så även midsommarhelgen. Välkomna in att rulla lite klot, sjunga snapsvisor eller bara njuta av att det är midsommar. ☀️🌸
Morsdag närmar sig. Ta med mamma och fira henne hos oss på Classic Bowl! 🎳👩🏼‍🦰🧡
Supererbjudande över hela sommaren nu när vi äntligen serverar pizza i hallen 😍 

🍕 + 🎳 = ♥️
Välkommen in vare sig du är långledig eller jobbar, vi håller öppet som vanligt hela helgen! 🎳

Missa tex inte morgondagens karaoke eller helgens discobowling! 🥳
Ingen har väl missat att Mighty QUEEN kommer till hallen nästa fredag?! 😍🤘🏼

Från 21:00 liras det goa klassiker från ett av världens bästa rockband. Ett rockparty hos oss ni inte vill missa! 

✅ Fri entré! 
‼️ 18-årsgräns
✨🐥 GLAD PÅSK 🐥✨
Välkommen att göra upp i restaurangfighten!
Veckans lunchmeny! 🍽️🐣
PÅSKLOV! 🐣🌼

Alla som bokar minst en timmes bowling under påsklovet (25-28 mars) är med i utlottningen om vårt påskägg. Vinst hämtas på påskafton. 

Glad påsk! 💛
Helgens matcher! 🎳
RED CARPET | PÅSKAFTON 🐥✨ 

Påskhelgen närmar sig och vi har tagit in Red Carpet för feststämning. Nu har du chansen att vinna bowling eller shuffleboard under kvällen för upp till 20 personer. Allt du behöver göra är att gilla och dela det här inlägget. Vinnaren kontaktas i dm. 

Ses på påskafton! 🐣🧹💛

Classic Bowl Örebro
Nastagatan 11
702 28 Örebro
Tel: 019 - 123 799

Vi är en kontantfri anläggning

Öppettider

Måndag 11:00 - 22:00

Tisdag 11:00 - 22:00

Onsdag 11:00 - 22:00

Torsdag 11:00 - 23:00

Fredag 11:00 - 01:00

Lördag 11:00 - 01:00

Söndag 11:00 - 20:00

Kontakta oss

Kontaktformulär